AKSARAY T TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NEDENİYLE ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PROGRAMI

 

AKSARAY T TİPİ CEZA İNFAZ KURUMUNDA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NEDENİYLE ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

 

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Programına Ceza İnfaz Kurumu Savcısı, Kurum Müdür Vekili, Kurum İdare Memurları, Cezaevi Tabibi, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Saha Hakemleri, Kurum Öğretmenleri, Kurum Sosyal Çalışmacısı, Kurum Vaizleri, İnfaz Koruma Başmemurları  İnfaz Koruma Memurları, Kurum Çalışanları ile Hükümlü Ve Tutuklar  katıldı.2021 yılında hayatını kaybeden kurum personelimiz Merhum Burak ŞEN anısına: hükümlüler ile kurum personeli arasında voleybol müsabakası düzenlendi.

  Düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini dair söz alan Kurum Öğretmeni; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençlere Hitaben ‘’Ey Yükselen Yeni Nesil, Gelecek Sizindir. Cumhuriyeti Biz Kurduk; Onu Yükseltecek Ve Sürdürecek Sizsiniz’diye dile getirdiği gibi bu aziz milletin genç evlatlarına bu güzel vatanı emanet etmişlerdir.’’ Dedi.

Program sonunda; Ceza İnfaz Kurumu Savcısı İle Kurum Müdür Vekilinin maça katılan takım oyuncularına kupa ve madalya takdim edilerek program sona ermiştir.